Een VR Experience als bedrijfsuitje,  of je stand een boost geven op de beurs?

Een bedrijfsuitje nodig? Next level teambuilding? Of zoek je iets om van te smullen en ga je liever voor een VR diner? De mogelijkheden zijn in deze nieuwe wereld oneindig. Ervaren gamer of niet, het is toegankelijk voor iedereen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bedrijven om het ultieme bedrijfsuitje met een VR experience samen te stellen, of om virtual reality in te zetten als promotie middel. V Are you ready?!

VR Experience

Nadat we een paar jaar workshops hadden gegeven en onze VR Room hadden gerund was het tijd voor de ultieme VR experience vonden wij. Inmiddels staat deze als een kasteel. En we raden deze dan ook aan iedereen aan!
Speciaal gemaakt als eerste ervaring met VR.
Laat je onder dompelen in films, laat je meeslepen door de VR expert op het gebied van wat er allemaal mogelijk is. En langzaamaan wordt je zelf binnen 2 uur zelf een VR Expert. Wie weet knal jij robots in een mum van tijd neer, ski jij als een pro door de bergen en versla jij je collega’s met boksen. Of ben jij een rustig persoon en check jij liever een 4D jurassic park film?

Ultieme experience waarbij bijna alles aan bod komt op een leuke, leerzame en zelfs grappig manier. Alles begeleidt door ons:)

VR Team Building

Zeer geschikt om mensen met elkaar kennis te laten maken, of beter op elkaar in te laten spelen, of om simpelweg een nieuwe recordtijd te behalen met je collega’s.

Wat als jullie kantoor virtueel op ontploffen staat? En jij (met VR bril op) ziet dit gebeuren maar weet totaal niet hoe je dit tegen moet houden? Maar de 3 collega’s (zonder VR bril) hebben de notities van de psychopaat voor hun liggen.. Wat dan?

Dat wordt natuurlijk communiceren! In een rap tempo. Werk samen. Tegen de klok. Ultieme spanning, teambuilding EN dat kunnen we je garanderen: hilarische taferelen!

VR Experience + Teambuilding

Wil jij er zeker van zijn dat je niets op het gebied van een virtual experience mist? Dan is dit het geschikte pakket voor jullie. Dit pakket beschikt namelijk over het beste van de pakketten ‘VR Experience’ en ‘VR Teambuilding’ plus nog vele extra’s.

Zo krijg je bij dit complete pakket extra attributen die je ervaring nog realistischer maken. Je kunt bijvoorbeeld racen als Max verstappen over het circuit met onze race seat!

Nieuwsgierig naar wat dit pakket nog meer allemaal te bieden heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

VR Diner

Een gezelligere manier om een VR experience te ervaren is er niet! Met zijn alle in jullie favoriete restaurant of eetcafe, tussen de overheerlijke gerechten door! Met een echte VR expert aan tafel die jullie alle ins en outs verteld over de virtuele wereld en jullie begeleid in verschillende avonturen.

Het ene moment geniet je van een heerlijk stukje biefstuk, terwijl je jezelf daarna opeens begeeft tussen de dieren in de jungle.

Geschikt voor iedereen en grote groepen. Smaakt dit al naar meer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door op de knop hiernaast te klikken.

VR als promotie

Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een beurs of heb je een opening van je nieuwe bedrijfspand en heb je nog geen idee hoe je mensen naar je toe wil trekken of vermaken? Dan is dit misschien wel de uitkomst voor jou.

Wij bieden namelijk verschillende VR brillen die je kunt huren. Zo’n High Tech apparaat trekt gegarandeerd bezoekers. Nadat ze een unieke experience hebben gehad met VR zijn ze gegarandeerd ook benieuwd naar wat jouw bedrijf te bieden heeft!

Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op via de telefoon of email.

Bekijk onze extra’s voor een perfect virtual reality experience

Hieronder zie je een overzicht van extra’s die je kan bijboeken bij jouw virtual reality experience. Het maakt een virtual reality activiteit nog realistischer dan dat het al is.

Race Simulator

Stap in de schoenen van Max Verstappen in onze race simulator. Een gave toevoeging aan jouw experience!

The Plank!

Last van hoogtevrees? Een virtual reality experience met deze plank kan je daarbij helpen om je angst te overwinnen!

Flight Simulatie

Overwin je vliegangst met een flight simulatie tijdens je Virtual Reality Experience!

The Swing!

Met deze schommel lijkt het echt alsof je je begeeft aan een rand van een berg! Perfecte toevoeging bij een VR Experience.