DOELEINDEN

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje met Virtual Reality is het nieuwste en gaafste uitje van deze tijd. De mogelijkheden zijn in deze nieuwe wereld oneindig. Ervaren gamer of niet, het is toegankelijk voor iedereen. Bij een bedrijfsuitje is namelijk een VR expert aanwezig uit ons team die iedereen op weg zal helpen tijden het doen van Virtual Reality. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bedrijven om het ultieme uitje met VR samen te stellen. Bekijk alle opties die we bieden door op de knop hiernaast te klikken.

BEURS

Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een beurs en heb je nog geen idee hoe je mensen naar je toe wil trekken? Dan is dit misschien wel de uitkomst voor jou. Wij bieden namelijk Verschillende VR brillen die je kunt huren en gebruiken tijdens jouw beurs. Zo’n High Tech apparaat trekt gegarandeerd bezoekers op jouw stand. Nadat ze een unieke experience hebben gehad met VR zijn ze misschien ook wel benieuwd naar wat jouw bedrijf te bieden heeft. Wacht niet langer en bekijk de opties, en maak dit de meest succesvolle beurs ever.

TEAMBUILDING

Wij van Virtual Reality Event beschikken over een unieke game waarbij teamwork is vereist. Het is een mix van Virtual reality en het oplossen van raadsels in de echte wereld. Zeer geschikt om mensen met elkaar kennis te laten maken, of beter op elkaar in te laten spelen, of om simpelweg het een nieuwe recordtijd te halen met je vrienden. Nieuwsgierig? klik dan op die mooie knop hiernaast.